HS BOOKMARKER - / ONE LINE

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 12,95 (inclusief btw)

Met een flinke dosis liefde en de nodige kracht slaan wij met slagletters de door jou gewenste tekst. Deze worden met de hand geslagen en hierdoor heb je dus altijd een uniek exemplaar! Geef een boekenlegger cadeau aan een goede vriendn, je zus of je moeder. Hierdoor heb je altijd een mooie, blijvende herinnering!

Hoe werkt het?

Geef in het veld 'Welke tekst mogen wij voor je maken?' aan welke tekst er op de boekenlegger mag komen te staan. Je kunt kiezen uit letters, cijfers en symbolen. De voorbeelden van de symbolen vind je hier. Wil je deze gebruiken in je tekst? Geef het dan als volgt aan:

(1) LAURA (1)

Je hebt nu voor het symbool 'HEART FULL' gekozen. Dit symbool komt dan op de plaats te staan waar nu (1) staat. In totaal kost '(1) LAURA (1)' 13 tekens. Tussen de symbolen en tekens gebruiken we een spatie.

De 'uiterlijke leverdatum' is bedoeld voor mensen die op korte termijn een boekenlegger nodig hebben. In dit veld kun je de uitelrijke datum dat hij bij jou binnen moet zijn doorgeven. Wij kunnen dan kijken of dit haalbaar is voor ons.

..A. Altijd gratis inpakservice.png

Afmeting
15cm lang en 2,5cm breed

© 2013 - 2021 HippeSieraden.com | sitemap | rss