Mocht u vragen hebben, kijk dan gerust in onderstaande lijst met 'Frequently Asked Questions'. Hier kunt u de meeste antwoorden vinden. Mocht uw vraag er niet tussen zitten, stuur dan een mail naar info@hippesieraden.com, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Levertijd & Verzending 

Hoeveel verzendkosten betaal ik? 
Bij bestellingen boven de € 50,00 rekenen wij geen verzendkosten.
Bij bestellngen onder de € 50,00 betaalt u voor brievenbuspost € 3,20 per bestelling. 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
We doen ons uiterste best om bestellingen binnen 2-5 werkdagen te laten bezorgen.

Kan ik mijn bestelling afhalen?
Uw bestelling kunt u alleen afhalen na telefonische afspraak (0652601635)

Wordt de bestelling bij iedere betaalmogelijkheid even snel geleverd?
De snelste methode om te betalen is met iDeal. Hierbij staat het te betalen bedrag vrijwel direct op onze rekening bijgeschreven. Betalen door overmaken via de bank duurt iets langer ongeveer een à twee werkdagen. Na ontvangst van betaling kunnen wij uw bestelling versturen. 

Kun je een exacte dag van leveren aangeven?
Wij werken met PostNL. PostNL levert meestal de werkdag nadat wij uw bestelling hij hen hebben aangeboden. Uiteraard hebben wij geen invloed op de levertijden van PostNL en kunnen uitzonderingen voorkomen.

Kan ik een bezorgafspraak maken?
Wij verzenden al onze bestellingen met PostNL. Onze pakjes passen door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres ontvangen? 
U kunt bij de bestelling in het vak 'opmerkingen' een ander afleveradres aangeven.

Leveren jullie ook in het buitenland?
Jazeker, u kunt in de winkelwagen aangeven naar welk land je bestelling verzonden mag worden. Staat de locatie er niet bij, dan kunt u contact met ons opnemen per e-mail info@hippesieraden.com of
telefonisch 06-52601635.

Verkeerd adres doorgegeven?
Indien de bestelling nog niet overgedragen is aan PostNL kunnen wij het adres nog wijzigen. Neem zo snel mogelijk contact op als het adres verkeerd is doorgegeven, dan kunnen wij kijken wat we nog kunnen doen.

 

Bestelinformatie:

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Je kunt bij HippeSieraden.com betalen met iDeal, Sofort banking, Bankcontact en doormiddel van het overmaken via de bank. De betalingen via iDeal zijn doorgaans het snelst bij ons binnen, waardoor dit de snelste betaalmogelijkheid is.

Krijg ik een e-mail als de bestelling is geplaatst?
Wanneer jouw bestelling is afgerond, ontvangt je automatisch een bevestiging per mail op het opgegeven e-mail adres.

Ik heb geen betaalbevestiging ontvangen
Mogelijk is er iets verkeerd gegaan tijdens het betaalproces. Wij krijgen deze melding ook binnen en zullen contact met u opnemen. Uiteraard kunt u zelf ook telefonisch (06-52601635) of per e-mail (info@hippesieraden.com) contact met ons opnemen. 

Kan ik mijn gepersonaliseerde bestelling nog annuleren?
Wij beginnen met het verwerken van uw bestelling zodra deze bij ons binnen is gekomen.
Daarom is het niet mogelijk om uw gepersonaliseerde bestelling te annuleren.

Hoe kan ik een zakelijke bestelling plaatsen?
Mocht je een grote en/of zakelijke bestelling willen plaatsen, laat het ons dan even weten. Dan kunnen we kijken wat we voor jouw kunnen betekenen.

 

Service

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?
Binnen veertien werkdagen kunt u zonder opgaaf van reden uw bestelling (op eigen kosten) retour sturen. De kosten hiervoor bedragen €3,95. Bij niet juist ontvangen producten zullen wij uiteraard de kosten van het retourneren vergoeden. Bent u niet tevreden met het product, neem dam contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen doen.


Gepersonaliseerde/speciaal voor u gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.

Wilt u een retourformulier invullen dan kan dat, dit is niet verplicht. Klik hier voor het retourformulier.

Niet-indentificeerbare retourzendingen kunnen niet behandeld worden. Wij adviseren u om uw retournering met track & trace (€4,25) te versturen. Op deze manier kunt u altijd bewijzen dat u iets retour heeft gestuurd, mocht dit verdwijnen bij de post. Doe u dit niet en komt het niet aan bij ons, dan kunnen wij de retourzending helaas niet afhandelen.

Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?
Wanneer u uw bestelling, met geldige reden, retourneert,  storten wij na ontvangst van het retour, het bedrag binnen vijf werkdagen terug. 

Ik heb een klacht 
Uiteraard streven we naar tevredenheid bij onze klanten en zien we u graag tevreden weer eens terug. Indien er klanchten zij kunt u contact met ons opnemen.

© 2013 - 2024 HippeSieraden.com | sitemap | rss