Hippesieraden banglesHippesieraden lederen armbanden

TEKST ARMBANDEN
Armbanden met naam, kindernamen,  speciale datums, jouw unieke tekst. Bij HippeSieraden maken wij jouw armband uniek door er jouw gewenste tekst op te maken. Wil je liever een armband van Zilver 925 laten maken ook dit is mogelijk om jouw bijzonder momenten vast te leggen.  Letter voor letter wordt de tekst met de hand geslagen, geen enkele armband is hetzelfde. Hierdoor heb je altijd een uniek exemplaar in handen. Er zijn ook verschillende symbolen om jouw tekst armband helemaal naar wens te maken.

"Hand made with love for the most special moments" , is daarom ook de quote van HippeSieraden. 

Heb je een speciale wens? Neem gerust contact met ons op om samen te kijken of jouw ideeën te realiseren zijn.
Een persoonlijk cadeau, Met liefde uitgezocht door jou en met liefde handgemaakt door ons.

STEL JE EIGEN ARMBAND SAMEN
Kies de armband helemaal in jouw eigen stijl. Keuze uit meer dan 15 verschillende leren armbanden, 32 Schuivers en tekstschuivers. De armband is naar wens te maken met jouw eigen tekst en of foto. 

BANGLES
Deze armbanden zijn tijdloos, chique en elegante en kan bij iedere outfit gedragen worden. We hebben het natuurlijk over de roestvrij stalen (RVS) stainless steel bangles armbanden. Ze zijn te verkrijgen in drie kleuren Goud, Zilver en Rosé Goud met verschillende leuke prints. Deze armbanden verkleuren niet en zijn allergievrij.

FIJNE ARMBANDEN
We hebben ze in verschillende kleuren, mix en match er op los en maak jouw armcandy compleet met onze hippe armbanden. Vooral leuk aan de fijne armbandjes is dat je ze onderling kan combineren. Zeker geschikt voor dames met een fijne pols. 

LEDEREN ARMBANDEN UNIEK STOER ONTWERP
De lederen armbanden zijn gemaakt van duurzaam leder en hebben een zachte en soepele structuur. 
Alle leren armbanden van het merk LMNTL hebben een uniek stoer ontwerp.  Al het leder van dit oer Hollandse merk is op biologische wijze gelooid conform strenge Europese normen. De gebruikte metalen zijn gemaakt van zink en aluminium en zijn nikkelvrij en zijn behandeld met naast de basisfinish, een extra finish en een anti verkleurlaag. 

© 2013 - 2021 HippeSieraden.com | sitemap | rss