Sinds 2006 is creatief ontwerpster en eigenaresse Kitty Schuiling al bezig om met haar creativiteit en passie, mensen blij te maken met handgemaakte sieraden. Het maken van eigen sieraden en accessoires was ooit een hobby. Langzaam ontstond het idee om een webshop te beginnen. Niks groots maar lekker aan de keukentafel sieraden maken inmiddels is HippeSieraden.com uitgegroeid tot een bloeiende onderneming.

                           "Als klein meisje was ik al gefascineerd door sieraden. Ik mocht altijd in het juwelen kistje van mijn oma kijken. Vol bewondering keek ik naar al het moois. Van haar heb ik ook de liefde voor sieraden".

Het geeft een kick om gepersonaliseerde sieraden te maken. Een sieraad is iets persoonlijks. Het vertelt wie je bent, wat je mooi vindt of wie je lief hebt. Elk sieraad is uniek en kan volledig naar eigen wens worden gemaakt en heeft daarom een onschatbare waarde voor de ontvanger. Een persoonlijk cadeau voor de geboorte of de doop van een baby, voor een verjaardag, communie, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid.

Letter voor letter wordt de tekst met de hand geslagen, geen enkel sieraad is hetzelfde. Hierdoor heb je altijd een uniek exemplaar in handen. Er zijn ook verschillende designfiguren om jouw sieraad helemaal naar wens te maken.

"Hand made with love for the most special moments" , is daarom ook de quote van HippeSieraden. 

Heb je een speciale wens? Neem gerust contact met ons op om samen te kijken of jouw ideeën te realiseren zijn.

Een persoonlijk cadeau, Met liefde uitgezocht door jou en met liefde handgemaakt door ons.HippeSieraden.com is onderdeel van Kitty's Handelonderneming.

© 2013 - 2024 HippeSieraden.com | sitemap | rss