Alle letters/cijfers worden met de hand geslagen, geen enkele is hetzelfde en hierdoor heb je dus altijd een uniek exemplaar!  34 tekens passen er op de armband. Spaties en design figuren tellen ook mee. Tussen de design figuren en de letters gebruiken wij een spatie. Mocht je tekst te lang zijn of om een andere reden niet te realiseren zullen wij dit altijd laten weten.


Hoe werkt het?
Geef in het invul veld aan "Welke tekst mogen wij voor je maken?" welke tekst wij op de armband mogen maken.
(Schrijf de tekst zoals je het op de armband wenst in hoofdletters en kleine letters).  
Bij een datum gebruiken wij een puntje ( . ) tussen de cijfers voorbeeld: 18.08.2018
Een trema of accent teken boven een letter is op de smalle tekst armband niet mogelijk. 

 


Design Figuren:
Geef aan in het veld "opmerkingen"  wanneer en waar je een Design figuur in de tekst verwerkt wilt hebben.
Voorbeeld: (2) Laura (2)


Binnenkant tekst: 
Doordat er vanuit de binnenkant ook tekst geslagen wordt is het mogelijk dat je aan de buitenkant een lichte afdruk ziet. De armband met tekst is een handgemaakt sieraad, de lever-/verwerkingstijd kan hierdoor oplopen tot maximaal vijf werkdagen.  

 

Gratis inpakservice!

Als je bij ons bestelt, worden je items altijd door ons ingepakt in een cadeauverpakking t.w.v. € 1,95. Dit is leuk wanneer je iemand wilt verrassen, maar natuurlijk ook voor jezelf. Je hoeft hier niets voor te doen, in de winkelmand hebben wij deze optie standaard voor jou aangevinkt. 

Lief woordje
Laat je het cadeau meteen bezorgen bij de persoon die je wilt verrassen? Voeg dan een persoonlijke boodschap toe d.m.v. een kaartje! Dit doe je door onder 'MORE' een kaart uit te zoeken, je gewenste tekst te vermelden en dit tegelijk te bestellen met het artikel wat je voor diegene hebt uitgezocht. Wij doen verder de rest! Uiteraard sturen we dan alleen de factuur naar jou.

© 2013 - 2024 HippeSieraden.com | sitemap | rss